fbpx

Pål Kristian Vaag – ”Budskap fra Andromeda”

Fortell om boken din!
Boken er nok blitt til som en følge av et tilnærmet samlet univers store bekymring for utviklingen på jorden. Vår tilbøyelighet til å utvikle farlig teknologi som de andre steder absolutt ikke velger å ha en tilnærming til. Ikke bare advarer de mot dette, men det har også vist seg at de har forberdt seg til dette gjennom mange tusen år, helt siden de aktivt var sterkt delaktig til at jordens menneskeraser fikk satt sin første fot her på jorden. Dette er nok et tema som både vil engasjere, sjokkere og provosere visse maktstrukturer her hos oss. Boken går usjenert i strupen på både gamle løgner, kunnskapsløshet og overtro.

Hvordan ble boken din til?
Som følge av et livslangt engasjement i kombinasjon av egen interesse basert på opplevelser fra barndommen, og som har blitt videreført inn i voksenlivet med hjelp fra noen der ute fra. På slutten av sekstitallet ble det lille stedet på Nordmøre utsatt for en konsentrasjon av Ufo observasjoner som i ettertid har forblitt et mysterium. Bare Hessdalen overgår dette iht til en NRK journalist som ringte meg tidligere i år som har satt seg grundig inn i Ufo rapporter fra Norge. Jeg husker jeg så ting fra barndommen i luften rundt huset, dog svake minner. Men som voksen begynner dette med å få kontakt med en fremmed via tankens kraft. Jeg blir tildelt masse kunnskap som jeg etterhvert blir overtalt til å gå ut med gjennom denne boken.

Var det en ferdig idè eller vokste det frem gjennom skriveprosessen?
Det startet noe konkret helt i begynnelsen av 1990 tallet og omtrent helt frem til i dag.Jobben er for så vidt gjort, men med erfaring basert på tankens kraft, kan jeg nok sikkert klare å presse frem nye opplysninger hvis det skulle bli aktuelt. Verdensrommet gir seg aldri, og stafettpinnen vil sikkert gå til noen andre neste gang .

Hva fikk deg til å ville skrive en bok? Hva inspirerte deg?
Etter å ha sittet på den ”universelle skolebenken” i så mange år og fått denne kompetansen, så er det jo fullstendig bortkastet å ta det med seg i graven. Noe jeg har inngått en pakt med disse læremestere om. Navnet mitt er også kjent som han som lurte hele verden fra et Ufobilde på VG fra 1984, et bilde som gikk verden rundt. Et bilde som gjorde at jeg argumenterte meg selv som uegnet til å gjøre denne jobben med boken. Svaret kom ganske så kjapt -ingen er bedre egnet!. Etterhvert har det gått opp for meg at dette er tilrettelagt for personlig ha fordel av dette når ting etterhvert mest sannsynlig vil begynne å hardne til. Altså som et slags skjold, eller nødutgang, i tilfelle det værste. Det virker som at universelle krefter ikke overlater noe til tilfeldighetene.

Skriver du på noe nytt nå?
Nei

Har du tips eller råd til andre som har lyst til å skrive en bok?
Dette er mitt tema. Bra hvis noen andre har egne opplevelser som man vil ut med.

Hvorfor synes du at boken din bør leses?
Den gir nye synsvinkler på ting som skjer her på jorden. Vi forstår ikke alt. Og med ny kunnskap er det fra et høyere ståsted sett med fordel på at med høyere kunnskap kan verden bli et bedre og fredeligere sted å være på. Forfatteren er med på den tanken.

Hvem ønsker du aller helst skal lese din bok?
Alt i fra teologer til vitenskapsutdannede. Det vil si de som er åpne for noe nytt. I dag har vi mye mer kunnskap en de som levde på jorden for tusen år siden. Men fortsatt henger det igjen gammelt tankegods basert på den bibelske tro. Her henger man igjen. Bibelen prøver å fortelle oss noe. Men vi er ikke tilbøyelig til å forstå. Religion er en gammel doktrine som befaler folk til å følge teksten, men ikke å tenke nytt. Det betyr at det er banket inn alt for mye makt i denne tro, og andre religioner også. Budskapet er en sterk anbefaling om løsrivelse fra det gamle, og heller tenke nytt. Bli fri, men samtidig være nysgjerrig på nye ting. Verden går bestandig fremover, men religionene er en bremsende kraft på jorden som må overvinnes. I tillegg ser man at de store lands myndigheter også skjuler noe, Spesielt atom – maktene. Boken går inn på det.

Hva gjør du når du ikke skriver?
Jobber som kokk/kjøkkensjef på Aure Sjukeheim.

Anbefalt for deg