fbpx

Cornelia Underland – «Dialog med Djevelen»

Det er en samtale mellom meg og Lucifer hvor han hjelper meg med å filosofere og svare på ting jeg lurer på.
Jeg fikk beskjed om at jeg skulle bli satt på neddopende antipsykotika og fikk derfor tranger til å bruke ni måneder på å opprettholde kontakten med Djevelen på papiret.

Lotta Holmgren – Moren min blir så lett brun

I romanen, får vi følge familien Iversen gjennom de fem årene Tyskland okkuperte Norge. Vi får lese om den endrede hverdagen som får søsknene til å stille spørsmål ved alt de trodde de visste om livet. Er det noe håp om en bedre fremtid?

Helena Kyttari Djupesland – Parentes

Boken utforsker valg vi tar i våre liv og hvordan de påvirker nære relasjoner og barna. Barn er prisgitt de voksnes valg og handlinger. Fra barnets perspektiv kan voksnes handlinger utilsiktet bli feil. Romanen er en fortelling om brytninger i nære kjærlighetsrelasjoner og hvordan de påvirker vår identitet.

Tobias Johan Grieg-Halvorsen – Tid og Makt.

Jeg forsøker å kartlegge samfunnet vi lever i. Jeg drar sammenhenger mellom fortiden og nåtiden for å oppdage det tidløse i mennesket.

Belinda Lynée ”I trolldommens tid”

Boka mi handler om fattigjenta Anna Abelsdatter som lever med trolldomsrykte over seg i mange år. Handlingen er lagt til 1600-tallet hvor den slags rykter og beskyldninger var svært alvorlig. I verste fall kunne det ende med bålet. Samtidig er det også en kjærlighetshistorie mellom Anna og Jon som ikke kan få hverandre på grunn av deres ulike sosiale status.

En Forfatters Arv – Alexander John Lucas Sletsjøe Olafsen

Romanen min heter «En Forfatters Arv» og er en historisk fiksjon roman, innen spenning, familie intriger, drama, romantikk, eventyr og oppdagelse og en smule fantasi sjangeren.
Den handler om familie arvingen Gregor Eriksen i 1826. Handlingen skjer i Tønsberg og Gregor er også en ung vellykket forfatter.