fbpx

Hilde Olufsen – Kors på halsen

Dette er en bok om vennskap på barneskolen mellom gutter. De er veldig forskjellige og den ene finner på aktiviteter hele tiden. Spennende og morsomme eventyr som knytter de sammen til et godt forhold.

Svein Steinsvik – ULV STURLASON, LEGIONÆR OG HØVDING

Ulv Sturlason har vært legionær i den romerske hæren i flere år. Det romerske riket strekker seg fra Afrika i sør til Germania i nord, og menn fra alle kanter av riket er å finne i de romerske legionene.
Ulv er sønn av høvdingen i Ravnstad, et av mange høvdingseter i Møre. Under erobringen av Britannia er Ulv blant en gruppe legionærer som sendes inn i Britannia i forbindelse med en avledningsmanøver.

Helene Limås – Løvetann i mørket

Dette er historien om datteren min, og om hvordan hun gikk fra å være en aktiv og blid jente, til å være totalt sengeliggende i mange år på grunn av sykdom. Etter mange besøk hos forskjellige leger og spesialister ble hun til slutt diagnostisert med ME, alvorlig grad, og for meg som mor, var det forferdelig vanskelig og se på at hun visnet bort og forsvant stadig lenger inn i sin egen verden.

Hilde Pran – På godt og vondt – hverdagsliv med CP

Kaja Helene Svendsen er en funksjonshemmet alenemor i begynnelsen av 40-årene, med lett grad av Cerebral parese (CP). Med galgenhumor og selvironi møter hun diverse besværligheter i dagliglivet, som kranglete småbarn, og etter hvert tenåringer, et komplisert kjærlighetsliv og en krevende økonomi.

Cornelia Underland – «Dialog med Djevelen»

Det er en samtale mellom meg og Lucifer hvor han hjelper meg med å filosofere og svare på ting jeg lurer på.
Jeg fikk beskjed om at jeg skulle bli satt på neddopende antipsykotika og fikk derfor tranger til å bruke ni måneder på å opprettholde kontakten med Djevelen på papiret.

Lotta Holmgren – Moren min blir så lett brun

I romanen, får vi følge familien Iversen gjennom de fem årene Tyskland okkuperte Norge. Vi får lese om den endrede hverdagen som får søsknene til å stille spørsmål ved alt de trodde de visste om livet. Er det noe håp om en bedre fremtid?