fbpx

Kors på halsen

Dette er en bok om vennskap på barneskolen mellom gutter. De er veldig forskjellige og den ene finner på aktiviteter hele tiden. Spennende og morsomme eventyr som knytter de sammen til et godt forhold.

Hilde Olufsen

ULV STURLASON, LEGIONÆR OG HØVDING

Den romerske invasjonen av Britannia iverksettes, og IX Hispana er en av tre legioner som sendes fra Belgica for å knuse all motstand fra de innfødte. Som en avledningsmanøver sendes fortroppper til sørkysten av fiendeland, i et forsøk på å dele de britanniske forsvarsstyrkene. I disse fortropppene er også Ulv Sturlason, som har vært legionær i tre lange år.

Svein Steinsvik

Løvetann i mørket

Datter har alltid vært en solstråle – sprudlende blid og full av energi. Det eneste som står i hodet på henne er hest, og allerede som niåring begynner hun å konkurrere i sprangridning. Raskt utvikler hun seg til en dyktig rytter, og det tar ikke lang tid før hun konkurrerer på nasjonale stevner.

Helene Limås

På godt og vondt

Kaja er en funksjonshemmet alenemor i begynnelsen av 40-årene, med lett grad av Cerebral parese.
Med sin gode humoristiske sans, masse galgenhumor og et skråblikk møter hun diverse besværligheter i dagliglivet som kranglete småbarn, og etter hvert tenåringer, et komplisert kjærlighetsliv og en krevende økonomi. Med andre ord, det mangler ikke på tøffe utfordringer.

Hilde Pran

Dialog med djevelen

Du er innlagt på psykiatrisk avdeling. Du hater systemet. Og du snakker med Djevelen. Han svarer deg når du trenger å tenke. Dette er livet til Cornelia Charlotte Underland.

Cornelia Charlotte Underland

Moren min blir så lett brun

I romanen ”Moren min blir så lett brun”, får vi følge familien Iversen gjennom de fem årene Tyskland okkuperte Norge. Vi får lese om den endrede hverdagen som får søsknene til å stille spørsmål ved alt de trodde de visste om livet. Er det noe håp om en bedre fremtid?

Lotta Holmgren