fbpx

På godt og vondt

Kaja er en funksjonshemmet alenemor i begynnelsen av 40-årene, med lett grad av Cerebral parese.
Med sin gode humoristiske sans, masse galgenhumor og et skråblikk møter hun diverse besværligheter i dagliglivet som kranglete småbarn, og etter hvert tenåringer, et komplisert kjærlighetsliv og en krevende økonomi. Med andre ord, det mangler ikke på tøffe utfordringer.

Hilde Pran

Dialog med djevelen

Du er innlagt på psykiatrisk avdeling. Du hater systemet. Og du snakker med Djevelen. Han svarer deg når du trenger å tenke. Dette er livet til Cornelia Charlotte Underland.

Cornelia Charlotte Underland

Moren min blir så lett brun

I romanen ”Moren min blir så lett brun”, får vi følge familien Iversen gjennom de fem årene Tyskland okkuperte Norge. Vi får lese om den endrede hverdagen som får søsknene til å stille spørsmål ved alt de trodde de visste om livet. Er det noe håp om en bedre fremtid?

Lotta Holmgren

Parentes

En ung mor forelsker seg i en annen mann. Barndommen hennes var preget av at foreldrene prioriterte egne behov, slik det alltid er når det skjer viktige ting i de voksnes liv. Vil hun nå velge sin lille familie eller den store lidenskapen?

Helena Kyttari Djupesland

Tid og makt

Jeg søker i historiens minne for å finne det dypeste i menneskesinnet. Gjennom fortiden forsøker jeg finne det indre i mitt eget sinn.

Tobias Grieg-Halvorsen

I trolldommens tid

Som fattig og utstøtt i bygda, har ikke Anna Abelsdatter store håp for fremtiden. Tanta Astrid, sier at Anna har fått
gaven til å helbrede syke og lærer henne opp i signerikunsten, men Anna oppdager at rollen som signerske ikke alltid er enkel.

Belinda Lynèe