fbpx

En forfatters arv

2024

Året er 1826 i Tønsberg der familiearvingen og forfatteren Gregor Eriksen bor sammen med sin familie i Eriksen Boligen som har vært en del av Arven siden 1660-Årene. Familie Arven er noe som har vært viktig for familien i flere generasjoner.

Historien følger Gregor i ung alder som har tidlig tatt over familiearven etter hans Far som forsvant mange år før. Gregor balanserer sin forfatter karriere som er på topp og hans ansvar som familiearving. I det hele verden hans blir satt på hodet, så mister han inspirasjonen sin for skrivingen og han faller langt ned. Etter en stund uten skriving så blir han satt på prøve i det han blir tvunget til å finne seg selv sammen med inspirasjonen igjen i det Familie Arven hans står plutselig i fare for å gå i grus, som setter enormt press på familiearvingen ettersom arven har blitt bevart av så mange før ham.

Dette setter ham på en indre reise der han må gjøre alt for å komme til sitt gamle selv og til og med finne en bedre versjon av seg selv. På samme tid oppdage familiens store hemmeligheter og finne den store kjærligheten som kommer uventet oppi alt sammen som også vil være en god støtte gjennom dette.

Vil Gregor Eriksen noen gang finne seg selv og inspirasjonen igjen og vil han bli den samme noen gang igjen?

ISBN 978-82-8467-053-9

Anbefalt for deg