fbpx

Budskap fra Andromeda

2024

Menneskene har bestandig sett oppover mot stjernene med nysgjerrighet og undring. Spørsmålene har vært mange, men svarene få. Opp gjennom historien har myndighetene bestandig vært ivrige på å kontrollere hva folk tror og tenker. Presteskapet, tyrannen, despoten, hærføreren, kongen og alle andre med makt forsto at det var lettere å bestemme over folk som ble holdt nede med overdreven maktbruk og vold. I tillegg ble også religiøse tekster brukt som et nyttig redskap i så måte, for her benyttet man frykt for en straffende Gud der oppe et sted.

Denne boken er ført i pennen av en som har klart å komme i kontakt med fremmede på et tilnærmet åndelig plan og gjennom Tankens kraft.

Upåvirket av uendelige avstander mellom stjerne og gallakser. Hvis man bruker uttrykket fremmed makter, så er det nærliggende i ordets rette form. Det er mye makt der ute. Og kunnskap. Og regler.

Krefter på jorden ønsker egentlig ikke at noen der ute skal få innpass her på jorden med sine regler. Det koster for mye, og fører til omveltninger.

Noe av problemet er at vi som lever her på jorden ikke tar hensyn hverken til vår egen klode eller hva som er lov og ikke.
Vi turer frem så kunnskapsløst at det kan til slutt gå galt.

Fremmede makter der ute fra er her på jorden. De følger med og er uttrykkelig bekymret over tingenes tilstand. De har gjort mye for å demme opp for mulige fremtidige katastrofale feiltrinn i menneskelig regi. Denne boken letter på sløret for hva som er gjort opp igjennom historien, ting som virker både overraskende og nesten sjokkerende.

Vår fantasi er en ting, den er basert på vår kunnskap. Men virkeligheten i verdensrommet er noe annet. Den kan være i stand til å slå luften ut av oss. Samtidig som den får oss til å tenke. Noen der ute ønsker å få oss til å tenke og handle, og til syvende og sist slutte med det som kan bli menneskehetens bane. Vår farlige og forbudte teknologi.
De fremmede er ikke her for å plukke blåbær.

ISBN 978-82-8467-089-8

Anbefalt for deg